Skip to content

Infrarakentamisen tuki

Palvelut

JV-Kiinteistöhuolto on osaltaan mukana rakentamassa kuntien ja kaupunkien infrastruktuuria tarjoamalla ammattitaitoista ja luotettavaa tukipalvelua infrarakentamiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi pölynsidonta, erilaiset kaivinkonetyöt, vesipalvelut tienpohjien tiivistämiseen, reunakivien asennukset, liikennemerkkien ja opasteiden asennukset sekä kaiteiden ja meluseinien asennukset.

Kuinka voimme palvella?

Avaa sähköinen lomake tai soita 0102810500.

Infrarakentamisen tuki

Toimivat infrarakentamisen tukipalvelut helpottavat pääurakoitsijoiden töitä työmailla. Tarjoamme joustavasti erilaisia konepalveluita, vesiautopalveluita sekä erilaisten opasteiden, aitojen ja kiertoteiden rakentamista erikokoisille infrarakentamisen työmaille. Tutustu myös pölynsidontapalveluihimme.

Palvelut

Pölynsidonta

Pölyämistä esiintyy usein purkutyömailla, maanrakennustyömailla, kaduilla ja sorateillä. On tärkeää sitoa pöly pois ilmasta ja estää pölyn leviäminen niin, että se ei aiheuta vaaraa tai haittaa työntekijöille, lähialueen asukkaille sekä koneille ja laitteille. Tarjoamme pölynsidontaa erilaisilla menetelmillä kuten vedellä, liuoksilla tai hiutaleilla. 

Palvelut