Skip to content

Konepalvelut

Palvelut

Koko ketju yhdeltä toimittajalta

Monesti kone- ja maanrakennustöissä tarvitaan useita koneita, jotta työ saadaan tehtyä tehokkaasti ja turvallisesti loppuun saakka. Monipuolisen kalustomme ja osaavan henkilöstön ansiosta meiltä onnistuu kaivaminen, kuormaaminen, viennit ja tuonnit, harjaukset ja pesut sekä vihertyöt hiekoituksia ja lumenaurausta unohtamatta. Kaikki helposti ja kätevästi yhdeltä toimittajalta.

Vaihtolavat

Vaihtolava sopii monenlaisten jätteiden keräämiseen esimerkiksi rakennustyömailla ja pihatalkoissa. Toimitamme vaihtolavoja yksityistalouksille, asunto-osakeyhtiöille ja yrityksille. Meiltä saa myös vinkkejä jätteiden oikeaan lajitteluun. Ota yhteyttä.

Kuinka voimme palvella?

Avaa sähköinen lomake tai soita 0102810500.

Maanrakennus

Tarvitsetko pohjatöitä, salaojia, maisemointeja tai esimerkiksi maansiirtoja? Meiltä saat erilaisia maanrakennuspalveluita helposti ja kätevästi yhdeltä toimittajalta. Toimitamme tarvittaessa maanrakennustöissä tarvittavat vesi- ja viemäriputket sekä sadevesi- ja salaojajärjestelmät tontille ja asennamme ne valmiiksi paikoilleen. Myös maa-ainestoimitukset hoituvat toimestamme.

Palvelut

Harjaus ja pesu

Katujen ja parkkialueiden puhdistaminen on jokakeväinen huoltotyö, joka kannattaa hoitaa ajoissa kuntoon. Puhdistamme ja pesemme kadut ja parkkialueet siistiin kuntoon, ja näin kiusallisen katupölyn määrä vähenee merkittävästi. Tarjoamme harjaus- ja pesupalveluita myös työmaille, rakennusliikkeille ja tapahtumien järjestäjille.

Palvelut

Auraus ja hiekoituspalvelut

Hyvin tehdyt lumityöt pitävät kiinteistön kulkureitit ja piha-alueet turvallisina ja helppokäyttöisinä. Lumenauraus- ja hiekoituskalustomme soveltuu sekä pienten että suurten asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen sekä yleisten alueiden ja työmaiden huoltoon. Tarvittaessa huolehdimme myös lumien kuormaamisesta ja poiskuljetuksesta.

Palvelut