Skip to content

Kiinteistönhuolto

Palvelut

Hyvin hoidettu kiinteistö ja siisti ympäristö lisäävät asumismukavuutta ja viihtyvyyttä. Säännöllisillä ja ennaltaehkäisevillä huoltotoimilla kiinteistö ympäristöineen pidetään kunnossa koko sen elinkaaren ajan. Me tarjoamme teille kaikki kiinteistöhuollon palvelut yhdestä paikasta.

Ovenavaus

Erillisveloituksella autamme myös asukkaita esim. taulujen ja palovaroittimien kiinnityksessä ja silloin kun avain on hukassa. Katso ovenavaushinnasto.

Kuinka voimme palvella?

Avaa sähköinen huoltotarjouslomake tai soita 010 281 0500.

Ulkoalueiden kunnossapito

Hyvin hoidettua pihaa on kiva katsella ja sillä on turvallista liikkua. Siksi ulkoalueiden kunnossapitotöitä tehdään ympäri vuoden. Talvella työt painottuvat lumi- ja hiekoitustöihin, keväällä erilaisiin piha-alueiden pesu- ja siivoustöihin, kesällä viheralueiden hoitoon ja erilaisiin korjaustöihin ja syksyllä pudonneiden lehtien siivoukseen ja rännien puhdistamiseen. Meiltä saat laadukasta ja luotettavaa ulkoalueiden kunnossapitoa vuodenajasta riippumatta.

Palvelut

Talotekniikka

Säännöllisillä LVI-huolloilla ennaltaehkäistään vahinkoja ja pidetään kiinteistö kunnossa. Vesi- ja viemäritöiden lisäksi lämmityslaitteiden ja ilmanvaihtokoneiden huollot ja tarkastukset kuuluvat LVI-töihin. Tällaisia ovat esimerkiksi lämpökäyrien säädöt sekä ilmanvaihtolaitteiden puhdistimien tarkastamiset, suodattimien vaihdot ja ilmamäärien säädöt. Myös kylmälaitteiden korjaukset ja huollot hoituvat toimestamme.

Palvelut